Jedi Zeewolde

Team Zeewolde

Esther

Eigenaar

Naast de taken in het familiebedrijf, zoals Personeelszaken en marketing en communicatie, nu ook actief met Jedi Campers. Een mooie combinatie van mobiliteit met de vrijetijdsbranche. Deze aanvulling in het totale dienstenpakket van Jedi is een leuke stap. Esther is de afvaardiging van Jedi bij externe meetingen. In haar vrije tijd puzzelt ze graag en maakt ze graag plannen voor roadtrips.

Wil-Bert

Eigenaar

Onze snelle rekenaar met altijd oog voor het verhaal achter de cijfers. Een offerte voor een Jedi Lease auto of de aanschaf van een andere auto. Dan is Wil-Bert uw gesprekspartner. Met 2 meter aan lengte kunt u Wil-Bert bijna niet over het hoofd zien. In zijn spaarzame vrije uurtjes mag hij graag kleiduiven schieten en auto rijden is natuurlijk een andere favoriete hobby.

Bianca

Administratief medewerker

Al vanaf haar 18e werkt Bianca in de autobranche. Onze administratie is de verantwoordelijkheid van Bianca. Ook de schademeldingen, zowel van klanten als Jedi Lease auto’s worden door haar behandeld. Daarnaast is ze een algemene duizendpoot. Naast de liefde voor haar kids, heeft ze ook nog liefde voor mooie nagels die ze zelf graag zet.

Sander

Service Adviseur

Wanneer je bij Jedi Zeewolde naar binnenloopt dan ontmoet je gelijk Sander. Een vertrouwd gezicht die altijd voor iedereen klaar staat, welke technische uitdaging je ook voor ons hebt. Als ontspanning gaat hij graag met zijn crossmotor op pad. En ook al loopt hij de hele dag hard voor zijn klanten en collega’s, ook dat doet hij dan ’s avonds nog een keer in zijn hardlooptenue.

Eddie

1e Autotechnicus met APK

Eddie werkt al heel veel jaren bij Jedi Zeewolde. Hij gaat graag met zijn Landrover en inmiddels een Mercedes camper naar Spanje om daar in de zomer 3 weken te camperen. Naast het onderhoud en reparatie van personenauto’s doet Eddie de uitgifte van de Jedi Campers voor de verhuur en de APK’s, vochtmeting en onderhoud. Van je hobby je werk maken!

Kevin

1e Autotechnicus met APK

Bij Jedi opgeleid en inmiddels Audi Technicus middels de opleiding bij Pon Academy. Diagnoses en andere uitdagende storingen mag Kevin zich over ontfermen. Een potje voetbal of (digitaal) fietsen over de Himalaya is een sportieve uitlaatklep.

Jedi Almere

Team Almere

Eveline

Telefoniste / Gastvrouw

Wanneer u met Jedi contact opneemt krijgt u geen keuzemenu. Eveline staat u dan graag te woord, zowel telefonisch of in de showroom in Almere. Altijd interesse in onze klanten en biedt u graag een drankje aan tijdens het wachten. Het kan ook zijn dat Eveline u belt, de sweet reminders voor de APK pakt zij voor Jedi op. Eveline heeft altijd moeite om ’s avonds naar huis te gaan. Altijd nog even een gezellig praatje voordat ze in haar auto stapt.

Ilse

Telefoniste / Gastvrouw

Wanneer u iemand hoort fluiten of zingen dan is Ilse die dag aan het werk. Ook Ilse kunt u treffen aan de telefoon, waarna zij u vakkundig verder helpt met uw vragen en of verzoeken. Daarnaast worden er heel veel taken verricht ter ondersteuning van de collega’s. Een gezellige vrijdagmiddagborrel organiseren is aan Ilse wel besteed!

Gerrit

Chef Werkplaats

Gerrit maakt al sinds 1980 deel uit van de Jedi familie. 2024 zal het jaar gaan worden van zijn pre-pensionering. Een techneut pur-sang die iedere technische uitdaging aangaat en het altijd graag wil oplossen voor onze klanten. In zijn vrije tijd koelt hij graag even af in het zwembad.

Stef

Chef Werkplaats
Onze techneut met een goed gevoel voor humor en empathisch vermogen. Stef heeft zich inmiddels intern doorontwikkeld van 2e Autotechnicus naar Chef Werkplaats. Hij begeleidt de leerlingen in onze werkplaats en informeert zijn collega’s over de staat van de klantenauto’s. In zijn vrije tijd gaat Stef graag naar een voetbalwedstrijd kijken en houdt wel van een potje darten.

Jonathan

After Sales Medewerker

Jonathan is de spin in het web bij Jedi Almere. Hij draagt zorg voor de juiste en just-in-time levering van de originele onderdelen. Daarnaast helpt hij graag zijn collega’s in de werkplaats en draagt zorg voor het bandenhotel. Met een supermarkt om de hoek is er iedere middag wel wat lekkers te eten. Hij neemt dat altijd teveel mee zodat alle collega’s ook mee kunnen snoepen.

Onze toekomstige collega..

Solliciteer!

Staat hier binnenkort een leuke omschrijving van jou? Solliciteer dan gelijk op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Mail esther@jedi.nl of neem contact op via 036-5332020.