AUTOBEDRIJF JEDI,
SINDS 1980

Jedi, uw partner in mobiliteit: toonaangevend in Service

"Met Jedi blijven we niet alleen op de weg, maar ook in de harten van onze klanten"

Welkom bij Autobedrijf Jedi, waar traditie en hoogwaardige service hand in hand gaan sinds 1980. Onze geschiedenis begint met Autobedrijf Van Olst in het prachtige Flevoland. Vanaf dag één streven wij naar een waardige behandeling voor elke klant, en deze visie heeft een loyale klantenkring gevormd.

Een Nieuw Hoofdstuk in Almere (1980)

In 1980 openden wij trots onze deuren in het pas gebouwde Almere. In een stad met weinig bedrijven en bewoners wisten de mensen al snel de weg naar Dick van Essen te vinden. Onze focus ligt niet alleen op het bieden van betrouwbare auto's, maar vooral op service en klantgerichtheid. Jedi onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij voor elke klant de tijd wordt genomen om in te spelen op hun specifieke behoeften.

Derde generatie

Passie voor kwaliteit en service

Vandaag de dag is Jedi actief in zowel Almere als Zeewolde, met de derde generatie van de familie Van Essen – Van Olst aan het roer. Esther en Wil-Bert, gedrenkt in de normen en waarden van Jedi, zetten met passie en enthousiasme het werk van hun voorgangers voort.

Traditie en waarden

Betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid.

Deze kernwaarden, ooit als essentieel beschouwd door de eerste twee generaties, blijven hoog in het vaandel staan. Jedi staat voor een instelling die de tand des tijds doorstaat, wat de continuïteit van Autobedrijf Jedi in de toekomst waarborgt.

Zorgeloos rijden met Jedi

Wij nodigen u van harte uit in zowel Zeewolde als Almere, op het moment dat het u uitkomt. Bij Jedi kunt u rustig wachten terwijl onze toegewijde medewerkers aan uw auto werken. Geniet van een heerlijk kopje koffie aan de leestafel, met gratis WIFI voor degenen die liever doorwerken. Jedi, waar service een tijdloze belofte is en waar autorijdend Flevoland met een gerust hart al zijn autozaken aan kan toevertrouwen.

AUTOBEDRIJF JEDI

"Al sinds 1980 komen traditie, service, en passie voor kwaliteit bij ons samen. Onze belofte aan u: zorgeloos rijden, vandaag en in de toekomst."