Schade leaseauto melden

1. Schade met tegenpartij: vul het schadeformulier correct In

Vul samen met de tegenpartij het schadeformulier volledig in en vergeet niet beide zijden te ondertekenen. Onze uitgebreide toelichting maakt het invullen eenvoudig. Bij vragen, bel gerust voor hulp. Het maken van foto's ter plaatse is ook aan te raden.

Geen schadeformulier bij de hand? Geen zorgen. U kunt hier een versie downloaden voor het geval dat.

Zodra de schadeoorzaak is vastgelegd, meldt u de schade direct bij de schadeafdeling van Jedi Lease. Het is verplicht om dit binnen 48 uur te doen volgens de polisvoorwaarden. Later gemelde schades komen mogelijk niet voor vergoeding in aanmerking.

2. Schade door onbekende dader: doe aangifte bij de politie

Bij schade zonder bekende tegenpartij dient u aangifte te doen bij de politie, meestal digitaal. Stuur het aangifteformulier samen met uw schadeformulier naar administratie@jedi.nl of per post naar het opgegeven adres.

Ook hier is het verplicht om de schade binnen 48 uur te melden. Later gemelde schades komen mogelijk niet voor vergoeding in aanmerking.

Groene kaart aanvragen

Jaarlijks ontvangt u in februari een nieuwe groene kaart. Bij verlies kunt u een nieuwe aanvragen door een e-mail te sturen naar administratie@jedi.nl.

Berijderswissel melden

Geef veranderingen in berijders binnen uw organisatie door via lease@jedi.nl. Voor eventuele schademeldingen vragen we een scan van het rijbewijs, adres en contactgegevens van de nieuwe bestuurder te uploaden.

Leaseauto terugbrengen

Voor de inname van de leaseauto maken we graag een afspraak.

Op deze manier hebben we voldoende tijd om de auto te inspecteren en alle documenten die ermee verbonden zijn in ontvangst te nemen. We stellen een gedetailleerd inname-rapport op tijdens deze procedure. Vergeet niet om de auto gewassen aan te bieden; dit bespaart tijd en voorkomt latere discussies over mogelijke schades.

Bij de inname gaan we ervan uit dat alle schades die op de leaseauto aanwezig zijn, al door u zijn gemeld. Maak een afspraak voor de inlevering met Wil-Bert van Essen via wilbert@jedi.nl of bel naar 036 - 533 2020.