Jedi Lease - Uw partner in mobiliteitsoplossingen

Jedi Lease staat klaar om uw bedrijf te begeleiden naar de optimale mobiliteitsoplossing.

Als gespecialiseerde partner in het leasen van wagenparken voor het MKB, denken wij met u mee en bieden wij op maat gemaakte adviezen. Ongeacht het merk of de uitvoering die u kiest, Jedi Lease garandeert de perfecte oplossing. Ontdek hieronder de diverse leasevormen die wij aanbieden.

Let op: in het geval van schade aan uw leaseauto dient u dit altijd binnen 48 uur kenbaar te maken.

Operational Lease

Kies voor het ultieme gemak en minimaliseer uw zorgen met onze Operational Lease. Van aanschaf tot Europese hulpdienst, Jedi Lease dekt alles af. Beheers uw mobiliteitskosten zonder verrassingen; wij regelen alles, zodat u dat niet hoeft te doen.

Financial Lease

Word de economische eigenaar van uw auto zonder initiële investering. Profiteer van investeringsaftrek, fiscale aftrekbaarheid van rente en behoud uw liquiditeit. Financial Lease bij Jedi biedt u de voordelen van eigenaarschap zonder financiële lasten.

Shortlease

Heeft u snel een leaseauto nodig in afwachting van een bestelling of slechts voor enkele maanden? Shortlease geeft u alle voordelen van leasing met minimale meerkosten. Directe beschikbaarheid zonder compromissen.

Occasion Lease

Ontdek de hoogwaardige occasions van Jedi Lease voor een vast, laag maandbedrag. Rijd in een jonge, betrouwbare auto zonder zorgen over hoge kosten. Informeer bij Jedi Lease naar de vele voordelen van Occasion Lease.

Vraag een offerte aan

Vul eenvoudig uw gegevens in en ontvang binnen enkele dagen een op maat gemaakte offerte. Voor algemene informatie kunt u contact opnemen via ons formulier of bellen met onze afdeling lease op 036-533 2020.

U kunt ook onze leasecalculator hieronder  gebruiken om het maandbedrag te berekenen.

Gemakkelijke procedures en snelle meldingen

Bij Jedi Lease willen we ervoor zorgen dat uw ervaring met onze leaseauto's soepel verloopt.

Lees onze volledige tekst voor gedetailleerde informatie over het correct melden van schade, het aanvragen van een groene kaart, het doorgeven van berijderswissels en het soepel inleveren van uw leaseauto. Ontdek hoe wij u begeleiden door het proces. Klik op de knop hieronder voor de volledige details.