Verkoop nieuwe auto

Expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda

Autobedrijf Jedi is van oorsprong dealer van de merken Volkswagen, Audi en SEAT. Tegenwoordig is Autobedrijf Jedi Expert in de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Hebt u besloten tot de aankoop van een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda dan hebt u aan Jedi, met bijna 40 jaar ervaring, de juiste partner. Want naast de aanschaf zijn we u graag van dienst bij het onderhoud, reparatie en eventueel schadeherstel aan uw waardevolle bezit.

Autobedrijf Jedi levert alle automerken

Naast de verkoop van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda levert, onderhoud en repareert Jedi alle automerken. Als partner in mobiliteit hebben wij de beslissing genomen niet meer alléén maar gebonden te willen zijn aan bepaalde merken. De flexibiliteit die Jedi daardoor heeft is de klanten de laatste jaren zeker opgevallen. Doordat we ons niet meer hoeven te beperken tot specifieke merken, zijn we nog beter in staat om ervoor te zorgen dat u in de auto rijdt die op alle fronten het beste bij u past. Jedi is uw partner in mobiliteit, waarbij het speerpunt is dat we u, met welk merk dan ook, mobiel houden.

Offerte of proefrit aanvragen?

Dan zijn we u natuurlijk heel graag van dienst! Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken.