Copyrightverklaring

Copyrightverklaring Autobedrijf Jedi

© 2024 Autobedrijf Jedi. Alle rechten voorbehouden.

De inhoud van deze website, www.jedi.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en video's, is eigendom van Autobedrijf Jedi en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website, geheel of gedeeltelijk, te kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen, verspreiden, of op enige andere wijze te gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Autobedrijf Jedi.

Het is toegestaan om informatie van deze website te downloaden en afdrukken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, mits de bron en het auteursrecht duidelijk worden vermeld. Elk ander gebruik van de inhoud van deze website is strikt verboden.

Autobedrijf Jedi behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen tegen personen of entiteiten die inbreuk maken op het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten van Autobedrijf Jedi.

Voor vragen of verzoeken met betrekking tot het gebruik van de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met Autobedrijf Jedi via de verstrekte contactgegevens.

Autobedrijf Jedi behoudt zich het recht voor om deze copyrightverklaring op elk moment te wijzigen of aan te vullen.