Werkplaats acties

Regelmatig heeft Autobedrijf Jedi leuke acties voor haar klanten. Onderstaand treft u de huidige actie(s):


Wintercheck

Juist in de winter wil je kunnen vertrouwen op de veiligheid van je auto. Daarom nodigen wij je auto uit voor de Jedi Wintercheck. Wij controleren je auto op de 20 meest essentiele punten, zoals de motor, de remmen, de ruitenwissers en de verlichting. Voor slechts € 20,= krijg je een compleet overzicht van de staat van je auto. Nu met gratis thermo-beker! Plan uw afspraak via https://www.jedi.nl/werkplaats/werkplaatsafspraak 

 

Acties die wij altijd voor u hebben: 
GRATIS uw auto gewassen

Bij een Long Life Service onderhoudsbeurt zullen wij uw auto met de hand wassen voor u.

GRATIS een leenfiets of elektrische scooter mee   

Wanneer u uw auto bij ons in de werkplaats heeft staan zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. Ongeacht welke reparatie of onderhoud wij voor u mogen uitvoeren, een gratis fiets of elektrische scooter kunt u altijd reserveren.

GRATIS Volkswagen UP! ter beschikking

Tijdens een LongLifeService (c.q. grote onderhoudsbeurt) kunt u gratis gebruik maken van een Volkswagen UP!. U krijgt de auto volgetankt mee, graag krijgen wij de auto ook weer volgetankt terug. Tegen bijbetaling kunt u ook gebruik maken van andere auto's binnen onze vervangend vervoer vloot. Overleg deze mogelijkheden met onze service adviseur.

GRATIS Jedi Pechhulp

Wanneer u een LongLifeService (c.q. grote onderhoudsbeurt) laat uitvoeren en u volgt onze reparatie-adviezen op, dan geven wij u gratis de Jedi Pechhulp. U bent dan verzekerd van hulp bij pech-onder-weg. Regelmatig organiseren wij ook Pech-onder-Weg-cursussen. Houd hiervoor deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook.