Garantie


Uiteraard doet Jedi er alles aan om u als klant mobiel te houden. Daarom wordt elke auto, zowel nieuw als gebruikt, afgeleverd met een uitgebreide beurt en aan verschillende controles onderworpen. Tevens biedt Jedi bij haar nieuwe en gebruikte auto’s een uitgebreide garantie aan.

Uw nieuwe auto rijdt gegarandeerd

Iedere nieuwe auto wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Na deze twee jaar wordt door Autobedrijf Jedi als extra dienstverlening aan haar klanten een gratis Jedi Pechhulp verstrekt. De enige voorwaarde is dat u het groot onderhoud bij ons laat uitvoeren en onze reparatieadviezen opvolgt. Wij onderhouden uw auto met originele onderdelen en volgens de fabrieksspecificaties van de verschillende autofabrikanten. Hiervoor hebben wij alle uitleesapparatuur beschikbaar. Soms zijn universele onderdelen goedkoper. Ook dit kunnen wij voor u regelen, wanneer u dat wenst. Vraag onze service-adviseur naar de mogelijkheden.

Zorgeloos een gebruikte auto rijden

Voor onze occasions gelden de uitstekende BOVAG voorwaarden en garantie. (Voor alle occasions van € 4.500,- en hoger). Al onze occasions worden afgeleverd met de Jedi Pechhulp. 


Zo bent u verzekerd van uw mobiliteit!