Wat doen wij?

 

Verkoop nieuw en gebruikt, onderhoud en reparatie

De diensten en dienstverlening van Autobedrijf Jedi zijn toegespitst op uw mobiliteit. Naast de verkoop van occasions is Jedi uw partner in het onderhouden en repareren (met BOVAG-keurmerk) van uw auto. maar Jedi levert meer diensten! Naast occasions levert Jedi alle merken nieuwe auto’s en kunt u bij ons terecht voor het leasen van uw nieuwe en gebruikte auto, bemiddelen wij bij de financiering van uw auto, tot en met verzekeren aan toe. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij staan graag voor u klaar.

Schade

Mocht u onverhoopt een keer schade hebben aan uw trotse bezit, dan zullen wij alles in het werk stellen om het ongemak te minimaliseren en er zorg voor te dragen dat uw auto binnen de kortste keren weer als nieuw hersteld is. We nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Wij zullen uw auto taxeren en de afhandeling met de verzekeringsexpert voor u regelen. Daarnaast bieden wij u hulp bij het invullen van het schadeformulier, en stellen wij tijdens de reparatie gratis een leenauto ter beschikking. Ook kunnen wij uw auto bij u halen- en brengen bij een rijdbare schade. Mocht uw auto niet meer rijd baar zijn, laat dan uw auto bij ons lossen door het bergingsbedrijf.

Jedi Lease

Als one-stop-shop in automotive voorziet Jedi ook in uw lease behoefte. Bij Jedi Lease kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren. Als onafhankelijk autobedrijf bieden we alle merken en omdat we niet gebonden zijn aan een enkel merk voorzien we u van onafhankelijk advies waarbij uw lease-behoeften het meest tot zijn recht komen. Omdat bij Jedi de klant centraal staat, nemen wij alle tijd om ons te verdiepen in uw situatie. Wij denken graag met u mee. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u ofwel zakelijk of privé de auto rijdt die het beste op uw wensen en behoeften aansluit.

Verzekeringen

Gemak dient de mens, en hoe handig is het dat u zelfs voor een autoverzekering niet meer hoeft te shoppen? Heeft u een nieuwe of gebruikte auto gekocht bij Jedi? Sluit dan direct de Jedi Dealer Zeker Polis af. 


De voordelen voor u als klant van Jedi zijn:


• Recht op gratis vervangend vervoer;
• De auto is 3 jaar verzekerd voor de aanschafwaarde, mits u weer een nieuwe auto bij Jedi koopt wanneer uw auto total loss raakt of niet terugkomt na diefstal;
• Geen eigen risico bij schadeherstel via Jedi;
• Voor de auto van de partner geldt dezelfde no-claimkorting als van de eerste auto;
• Lage premie en geen poliskosten.


Zo weet u zeker dat u het terrein verzekerd verlaat met uw nieuwe of gebruikte Jedi-auto en dat u daarnaast op de best mogelijke manier verzekerd bent. Dat noemen we ‘Zorgeloos rijden’.


Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Financieringen

Wilt u niet direct al uw spaargeld in uw auto steken maar nog een appeltje voor de dorst bewaren? Dat begrijpen wij heel goed. In dit geval biedt Autobedrijf Jedi u de mogelijkheid om uw auto volledig of gedeeltelijk te financieren. Financieringen tegen gunstige voorwaarden en passend bij uw budget, waarbij ook weer uw wensen voorop staan. Autobedrijf Jedi houdt u mobiel.


Jedi biedt meer…

Bij al onze diensten staan uw wensen voorop. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en wij zullen alles in het werk stellen om in uw behoefte te voorzien. Wij verdiepen ons graag in uw persoonlijke situatie, en kijken samen met u welke diensten hierop het beste aansluiten. Bij Jedi denken we graag met u mee. Met tientallen jaren ervaring in automotive kunnen wij u in veel gevallen ook suggesties aandragen waar u in eerste instantie wellicht helemaal niet aan had gedacht.