Nieuws

Flevoland - In geheel Flevoland is Autobedrijf Jedi inmiddels een begrip. Deze bekendheid heeft Jedi onder andere te danken aan het - uit maatschappelijk oogpunt - sponsoren van diverse activiteiten in de regio zoals Boer zoekt Burger en de Stoute Cross Nunspeet. Ook heeft Autobedrijf Jedi een deel van de bus van Basisz gesponsord.


Flevolandse Eerste monteursverkiezing
Ook is Autobedrijf Jedi initiator en organisator van de ‘Eerste moneursverkiezing’  van Flevoland waarbij monteurs uit de regio de kans krijgen om hun vakbekwaamheid te tonen. Dat de betrokkenheid van Jedi bij Flevoland groot en groots is blijkt ook na de ingrijpende verbouwing aan het pand aan de Markerkant 1402 in Almere.


AED voor Theater ‘De Kluit’

Tijdens het openingsweekeinde van Jedi Zeewolde werd aan alle leveranciers en klanten gevraagd om geen cadeau te geven maar om een bijdrage te geven voor een AED. Hier werd zo enthousiast op gereageerd dat er meer gedoneerd werd dan nodig. Daarom heeft Jedi toen twee AED’s aangeschaft. En AED hangt bij het tankstation aan het Schepenveld te Zeewolde en de andere AED is beschikbaar gesteld aan Theater “De Kluit”.