In de media

Tim Coronel rijkt prijs uit bij Jedi

Op zaterdag 21 april is het feest bij Autobedrijf Jedi. Tijdens een groots occasionfeest, strijden vanaf 13.00 uur drie jonge autotechnici van ROC Flevoland in de finale om de titel ‘Beste 1e autotechnicus 2012’. In de moderne werkplaats van Autobedrijf Jedi voeren ze uiteenlopende werkzaamheden uit aan van te voren geprepareerde wagens. Vanaf 14.30 uur treedt Balletschool Zeewolde op.

Jedi laat Vaderdagwensen uitkomen

Zeewolde – Autobedrijf Jedi heeft zeven Vaderdagwensen laten uitkomen. Op zaterdag 16 juni (de dag voor Vaderdag) was Jedi met drie auto’s en een stand aanwezig op de Vaderdagautoshow in het centrum van Zeewolde. Meer dan 40 kinderen hebben toen een wens voor hun vader ingevuld en in de wensboom.

Jedi grote sponsor Stoute cross

Zeewolde – Autobedrijf Jedi treedt op als ťťn van de grotere sponsors van de Stoute Cross Nunspeet. Voor de organisatie van het evenement betekent dit een doorbraak richting de polder. Ook de directie van Jedi, Wil-Bert en Esther van Essen, zijn in hun nopjes.

Nieuwe Volkswagen Golf 7 onthuld bij Autobedrijf Jedi

Op zaterdag 3 november om 10.00 uur is de nieuwe Volkswagen Golf 7 onthuld bij Autobedrijf Jedi te Zeewolde.
De nieuwe Volkswagen Golf is net als zijn voorganger leverbaar vanaf 18.790 euro (incl. BPM en 21% BTW). Vergeleken met het vorige model is de nieuwe Golf efficiŽnter, ruimer, veelzijdiger en dynamischer.

Aftrap LOC Techniek Zeewolde bij Autobedrijf Jedi

Tijdens een buffet met borrel van de Stichting Bedrijfskring Zeewolde bij Autobedrijf Jedi werd dinsdag in de vooravond het Leer- en Ontdekcentrum Techniek Zeewolde (LOC) geÔntroduceerd.
LOC Techniek Zeewolde is een initiatief van OriŽnt, RSG Slingerbos | Levant, de Zeewolder basisscholen en het bedrijfsleven van Zeewolde. Het wordt daarbij ondersteund door de gemeente Zeewolde en het Technocentrum Flevoland. 

Open dag Hartel Rijopleidingen en Jedi

De open dag van Hartel Rijopleidingen en Autobedrijf Jedi die op zaterdag 6 april werd gehouden kan als zeer geslaagd bestempeld worden. De tijd die in eerste instantie uitgetrokken zou worden voor het geven van gratis proeflessen auto en motor werd wegens enorme belangstelling.

Jedi sponsort De Basisz

Autobedrijf Jedi in Zeewolde Actueel.

ZeewoldeFM

Zaterdag 16 juni heeft Zeewolde FM een interview afgenomen van Esther Graver-Van Essen van Autobedrijf Jedi Zeewolde. 

Radiocommercial Autobedrijf Jedi

Klik hier om de commercial te beluisteren