In de media

Graag willen wij iedereen bedanken voor de fantastische dagen die wij hebben mogen beleven in De Meerpaal met onze Grote Occcasionshow op 8 en 9 oktober 2021. Wat een leuke gesprekken, herinneringen, ontmoetingen en (hernieuwde) contacten hebben wij mogen ervaren.


Wij zijn zo dankbaar dat wij dit met ons hele team hebben mogen ervaren.
Dank aan alle medewerkers, De Meerpaal en u natuurlijk als bezoeker!
Judith G. Van Essen - van Olst, Dick van Essen en Esther & Wil-Bert.


 ben_eekhof_fotografie


Prijswinnaars € 1000,- brandstofactie Zeewolde

Jarige Jedi deelt Argos Tankpassen uit!

Autobedrijf Jedi, met vestigingen in Almere en Zeewolde, is dé expert in verkoop, onderhoud, reparatie en leasing van alle automerken, en expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda voor onder andere Zeewolde, Almere, Dronten en Lelystad. En het bedrijf bestond afgelopen jaar maar liefst 40 jaar.

In het jubileumjaar van Autobedrijf Jedi zijn er diverse acties geweest, zowel voor de werkplaats als ook voor de verkoop. De handen werden ineengeslagen met het naastgelegen Argos Tankstation om zo een actie op te zetten voor elke Autobedrijf Jedi & Argos klant. Door het plakken van de actiesticker op je auto en deze te delen met Autobedrijf maakte klanten automatisch kans op een Argos Tankpas t.w.v. €250 euro!

De heer H. van Benthem en mevrouw L. Snabel mochten vrijdagochtend uit handen van Esther Graver, Autobedrijf Jedi, en Kirsten de Jong, Argos/Tanqplus, een Argos Tankpas in ontvangst nemen. De komende tijd kunnen deze 2 winnaars gratis tanken bij het Argos Tankstation aan het Schepenveld in Zeewolde.

Een aantal feestelijke evenementen zijn helaas wegens alle coronamaatregelen verplaats, maar staan nog op de planning! Onder andere een grote autoshow en een autopuzzelrit. Alle informatie hierover is te vinden op www.jedi.nl en via Facebook en Instagram.

Autobedrijf Jedi en Argos Tankstations wensen de prijswinnaars vele fijne en veilige kilometers toe!Prijswinnaars € 1000,- brandstofactie Almere


Foto is gemaakt door: PicturesByMilou

Wethouder op bezoek bij Jedi Zeewolde: 40 jaarhttps://zeewoldezakelijk.nl/zeewolde-zakelijk-feliciteert-jedi-met-40-jarig-jubileum/


Veertig jaar Autobedrijf Jedi! Reden temeer voor wethouder Egge Jan de Jonge en het team van Zeewolde Zakelijk om de felicitaties persoonlijk over te brengen. Proficiat Esther en Wil-Bert van Essen met het bereiken van deze fantastische mijlpaal!.


ZeewoldeFM

Zaterdag 16 juni heeft Zeewolde FM een interview afgenomen van Esther Graver-Van Essen van Autobedrijf Jedi Zeewolde. 

Radiocommercial Autobedrijf Jedi

Klik hier om de commercial te beluisteren