Leasevormen

Operational lease

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot - als u dat wilt - aan Europese hulpdienst toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen. Wij zorgen voor alles, en u komt nooit voor verrassingen te staan.

Financial lease

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente, en uw liquiditeit blijft onaangetast.

Shortlease

Direct beschikken over een leaseauto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een leaseauto wilt beschikken? Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten.

Occasion lease

Jedi biedt geselecteerde occasions van hoogwaardige kwaliteit aan voor leasing. Voor een vast, laag maandbedrag beschikt u over een jong model auto die nog vele kilometers mee gaat. Informeer bij Jedi naar de voordelen van occasion lease.

Offerte aanvraag

Wilt u meer weten over de tarieven van Jedi Lease? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt binnen enkele dagen een offerte op maat. Indien u algemene informatie wilt over Jedi Lease, kunt u gegevens achterlaten via ons contactformulier, of belt u met onze afdeling lease op 036-533 2020.