Autoschade

Schade aan de auto is een gebeurtenis die u zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Daarom neemt de Jedi Groep u alle zorgen uit handen; wij bemiddelen in de schade afhandeling van uw auto en staan u bij met raad en daad. U ontvangt uw auto pas weer terug als alles helemaal in orde is. Kwaliteit is daarmee gegarandeerd.

Eersteklas schadeherstel

Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Daarom stelt Autobedrijf Jedi hoge eisen aan het werk van haar schadehersteller. De samenwerking met kwalitatief hoogstaande partners geeft zekerheid door onze hoge kwaliteitsnormen op het gebied van autoschadeherstel.

 

Schade...... en nu?

 

Mocht u schade hebben opgelopen dan kunt u contact opnemen met Bianca van Rossem op telefoonnummer 036-5219915. Hiervoor graag de volgende gegevens bij de hand houden:

- Groene kaart;

- Kentekenbewijs/card;

- Schadenummer (dit nummer krijgt u wanneer u de schade heeft gemeld bij de verzekeraar)

- Welk soort polis u heeft afgesloten.

 

Bianca gaat vervolgens contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en gaat vervolgens het gehele traject voor u organiseren, wanneer wij dat mogen van uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u zeker weten dat Jedi alles voor u mag regelen, sluit dan een Jedi Dealer Zeker polis af. Dan bent u verzekerd van diverse voordelen en de zekerheid dat Jedi alles voor u organiseert. Wel zo relaxed voor u!

Europees schadeformulier

In gevallen waarbij een tegenpartij is betrokken dient u altijd nog een Europees schadeformulier in te sturen. Op het schadeformulier vindt u een uitgebreide invulinstructie. Vergeet ook niet de achterzijde in te vullen. Bent u niet (meer) in het bezit van een schadeformulier? Dan kunt u hier een versie downloaden. 

Autoschade
-->