Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Servicegebied van Autobedrijf Jedi

Het servicegebied van Autobedrijf Jedi strekt zich van het topje van zuidelijk Flevoland tot en met het Gooi. De hoge servicestandaard van Autobedrijf Jedi heeft ervoor gezorgd zowel particulieren als bedrijven uit Zeewolde, Dronten en Biddinghuizen, Almere, Lelystad, Naarden, Bussum, Huizen, Laren en Blaricum, de weg naar dè Expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda weten te vinden.

Het servicegebied van Autobedrijf Jedi
Klik op de afbeelding voor een routebeschrijving via Google Maps.

Gratis vervangend vervoer

Bij grootonderhoud aan uw (bedrijfs)auto bieden we, klanten uit ons servicegebied, gratis een Volkswagen Up als vervangend vervoer. En met gratis bedoelen we natuurlijk ook echt gratis. Alléén de brandstofkosten komen voor uw eigen rekening. De Volkswagen Up is de kleinste telg van de Volkswagen-familie maar zeker op en top een Volkwagen met een groot aantal ijzersterke Volkswagen eigenschappen en een volwaardige leenauto.

Haal- en brengservice

Naast gratis vervangend vervoer bij groot onderhoud, bieden we onze klanten uit Almere de haal- en brengservice. Uw auto wordt gratis door een van onze medewerkers bij u thuis of op kantoor opgehaald en weer teruggebracht als deze gereed is. Jedi houdt u mobiel, ook bij groot onderhoud.