Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Diensten

De diensten en dienstverlening van Autobedrijf Jedi zijn toegespitst op uw mobiliteit. Naast de verkoop van occasions is Jedi uw partner in het onderhouden en repareren (met BOVAG-keurmerk) van uw auto. maar Jedi levert meer diensten! Naast occasions levert Jedi alle merken nieuwe auto’s en kunt u bij ons terecht voor het leasen van uw nieuwe en gebruikte auto, de financiering van uw auto tot en met verzekeren aan toe.

Schade

Mocht u onverhoopt een keer schade hebben aan uw trotse bezit, dan zullen wij alles in het werk stellen om de ongemakken te minimaliseren en er zorg voor dragen dat uw auto binnen de kortste keren weer als nieuw hersteld is terwijl u een goede vervangende auto tot uw beschikking hebt zodat u geen dag een betrouwbaar vervoermiddel hoeft te missen.

Jedi Lease

Als one-stop-shop in automotive voorziet Jedi ook in uw lease behoefte. Bij Jedi Lease kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s voor de zakelijke markt maar ook voor particulieren. Als onafhankelijk autobedrijf bieden we alle merken en omdat we niet gebonden zijn aan een enkel merk voorzien we u van onafhankelijk advies waarbij uw lease-behoeften het meest tot zijn recht komen.

Verzekeringen

Gemak dient de mens en hoe handig is het dat u zelfs voor een autoverzekering niet meer hoeft te shoppen. Heeft u een nieuwe of gebruikte auto¬†gekocht bij Jedi? Sluit dan direct een voordelige verzekering af. Zo weet u zeker dat u het terrein verzekerd verlaat met uw nieuwe bolide en dat u goed verzekerd bent. Dat noemen we ‘Zorgeloos rijden’.

Financieringen

Wilt u niet direct al uw spaargeld in uw auto steken maar nog een appeltje voor de dorst bewaren? Dan biedt Autobedrijf Jedi u de mogelijkheid om uw auto volledig of gedeeltelijk te financieren. Financieringen tegen gunstige voorwaarden en passend bij uw budget waarbij ook weer uw wensen voorop staan. Autobedrijf Jedi houdt u mobiel.

Jedi biedt meer…¬†

Bij al onze diensten staan uw wensen voorop. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en wij zullen alles in het werk stellen om in uw behoefte te voorzien.

Diensten en dienstverlening op het gebied van mobiliteit zitten in ons DNA.