Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Jedi Lease is uw partner in leasing…

Jedi Lease adviseert u graag over de optimale oplossing voor de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in leasing van wagenparken voor het MKB en denken graag mee met de ondernemers in de regio. Welk merk of welke uitvoering u ook kiest, Jedi verzorgt de optimale oplossing.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke leasevormen. Hieronder een overzicht van enkele mogelijke leasevormen:

Operationele lease

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst aan toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

Financial lease

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente en uw liquiditeit blijft onaangetast.

Shortlease

Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten.

Occasion lease

Jedi biedt geselecteerde occasions van hoogwaardige kwaliteit aan voor leasing. Voor een vast, laag maandbedrag beschikt u over een jong model auto die nog vele kilometers mee gaat. Informeer bij Jedi naar de fiscale voordelen van occasion lease.