Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Dealer van Volkswagen, Audi en SEAT

Autobedrijf Jedi is van oorsprong dealer van de merken Volkswagen, Audi en SEAT. Inmiddels is Autobedrijf Jedi zelfs Expert in de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Hebt u besloten tot de aankoop van een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda dan hebt u aan Jedi, met meer dan 30 jaar ervaring, de juiste partner. Want naast de aanschaf zijn we u graag van dienst bij het onderhoud, reparatie en eventuele schade aan uw waardevolle bezit.

Autobedrijf Jedi levert alle automerken

Naast de verkoop van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda, levert, onderhoud en repareert Jedi alle automerken. Als partner in mobiliteit hebben wij de beslissing genomen niet meer alléén maar gebonden te willen zijn aan bepaalde merken. De flexibiliteit die Jedi daardoor heeft is de klanten de laatste jaren zeker opgevallen. Jedi is geen dealer van bepaalde merken, maar partner in mobiliteit waarbij het speerpunt is dat we u, met welk merk dan ook, mobiel houden.

Offerte of proefrit aanvragen?

Dan zijn we u natuurlijk heel graag van dienst! Vult u onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Selecteer het merk