Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Flevoland – In geheel Flevoland is Autobedrijf Jedi inmiddels een begrip. Deze bekendheid heeft Jedi onder andere te danken aan het, uit maatschappelijk oogpunt, sponsoren van diverse activiteiten in de regio zoals Boer zoekt Burger en de Stoute Cross Nunspeet. Ook heeft Autobedrijf Jedi een deel van de bus van Basisz gesponsord.

Flevolandse Eerste monteursverkiezing

Ook is Autobedrijf Jedi initiator en organisator van de ‘Eerste moneursverkiezing’ van Flevoland waarbij monteurs uit de regio de kans krijgen om hun vakbekwaamheid te tonen. Dat de betrokkenheid van Jedi bij Flevoland groot en groots is blijkt ook na de ingrijpende verbouwing aan het pand aan de Markerkant 1402 in Almere (waar nu Autogroep Avenu in is gevestigd).

AED voor Theater ‘De Kluit’

Tijdens het openingsweekeinde werd aan alle leveranciers en klanten gevraagd om geen cadeau te geven maar om een bijdrage te geven voor een AED. Jedi heeft toen twee AED’s aangeschaft. Eén AED hangt bij het tankstation aan het Schepenveld te Zeewolde en de andere AED is beschikbaar gesteld aan Theater “De Kluit”.