Jedi Autobedrijf Audi Seat Skoda Volkswagen VW Almere
Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Welkom bij Autobedrijf Jedi

Autobedrijf Jedi in Zeewolde is dè specialist voor in verkoop, onderhoud, reparatie en leasing van alle automerken en expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda voor onder andere Zeewolde, Almere en Lelystad. Maar we doen meer voor onze klanten!  Jedi is tevens bemiddelaar voor al het schadeherstel van uw gouden koets. Uiteraard is Jedi een erkend BOVAG Autobedrijf en wordt voldaan aan alle veiligheids- en milieu-eisen.

Meer dan 50 jaar ervaring in service

Met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche kunt u bij het familiebedrijf rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Het motto is in die jaren onveranderd gebleven: met vollledige inzet zorgt Autobedrijf Jedi voor een klantwaardige behandeling voor iedere klant. Dat merkt u direct wanneer u bij Autobedrijf Jedi binnenstapt, contact met ons opneemt via e-mail of belt voor een afspraak: wij doen er alles aan om in uw mobiliteitswensen te voorzien.

Autobedrijf Jedi, expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda

Autobedrijf Jedi informeert

Omdat de klant centraal staat bij Jedi, informeren we u graag, doormiddel van onze gratis  maandelijkse nieuwsbrief, over leuke kortingen, mooie acties en nieuws uit autoland. Daarnaast bieden we ontvangers van onze nieuwsbrief elke maand één occasion aan met extra korting, onze ‘Auto van de maand’. Wilt u elke maand deze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan en profiteer van onze acties.

De website van Autobedrijf Jedi wordt CO2 neutraal gehost.