Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Foto van Wil-bert van Essen en Esther Graver leunend tegen Audi
Halloween Occasionshow bij Jedi
Foto van Pand van autobedrijf Jedi Zeewolde

Mag het ietsje meer zijn?

20141204-wintercheckGRATIS wintercheck bij Jedi

De decembermaand is elk jaar weer een dure maand. Laat daarom nu bij Jedi uw auto controleren op 16 punten. U krijgt van ons een checklist met de diagnose. Helemaal gratis!

tweede autoband gratis bij Autobedrijf Jedi

2e (winter)band GRATIS
Uit onderzoek is gebleken dat u met winterbanden op een nat wegdek met 70 km/u 30 meter minder remweg nodig heeft! Veilig idee! Als u bij Jedi een nieuwe (winter)band koopt dan krijgt u de 2e gratis! Met de winter in aantocht is dit natuurlijk een schitterende actie. Deze actie is geldig van 1 tot en met 29 november op beide vestigingen van Jedi. De levering van de banden is alleen in combinatie met de montage. Deze actie geldt alleen voor particuliere en zakelijke klanten. Leasemaatschappijen en wederverkopers zijn uitgesloten. Maximaal 4 (winter-)banden per klant per auto.

5 liter ruitensproeiervloeistof voor € 4,95

Gratis Winterset
Bij groot onderhoud gratis winterset met Ruitenontdooier, ijskrabber en anticondensdoek.

Gratis Wintercheck
Laat uw auto op 16 punten gratis controleren door onze monteurs! U krijgt van ons een checklist met de diagnose.

Wilt u gebruik maken van (een van) deze aanbieding(en)? Download hier de bonnen >>

 

Jedi houdt van Almere…

en Almere van Jedi!
Trots en verheugd kunnen we u mededelen dat ‘The Return of the Jedi’ ons nu wel heel letterlijk op het lijf geschreven is, want met ingang van 2 januari a.s. opent Jedi opnieuw haar deuren op de oude vertrouwde locatie aan de Markerkant in Almere.

Na ruim vijf jaar onze vaste klanten uit de regio vanuit Zeewolde de vertrouwde Jediservice en -kwaliteit te hebben geleverd, hebben we besloten opnieuw onze locatie aan de Markerkant in gebruik te nemen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

De werkplaats gaan we eerst grondig verbouwen en vernieuwen zodat deze weer aan alle standaarden van deze tijd voldoet. Totdat de verbouwing van de werkplaats gereed is kunt u uiteraard voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s terecht bij onze vestiging in Zeewolde. Speciaal voor alle klanten uit Almere verzorgen we de befaamde Jedi haal- en brengservice.

Houdt u onze nieuwsbrief goed in de gaten want in de komende nieuwsbrieven zullen we u op de hoogte brengen over de opening van onze vernieuwde werkplaats aan De Markerkant vanwaar we met officïele Volkswagen en Audi testapparatuur uw auto kunnen testen en storingen op sporen volgens de meest recente.

Welkom bij Autobedrijf Jedi

Autobedrijf Jedi in Zeewolde is dè specialist voor in verkoop, onderhoud, reparatie en leasing van alle automerken en expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda voor onder andere Zeewolde, Almere en Lelystad. Maar we doen meer voor onze klanten!  Jedi is tevens bemiddelaar voor al het schadeherstel van uw gouden koets. Uiteraard is Jedi een erkend BOVAG Autobedrijf en wordt voldaan aan alle veiligheids- en milieu-eisen.

Meer dan 50 jaar ervaring in service

Met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche kunt u bij het familiebedrijf rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Het motto is in die jaren onveranderd gebleven: met vollledige inzet zorgt Autobedrijf Jedi voor een klantwaardige behandeling voor iedere klant. Dat merkt u direct wanneer u bij Autobedrijf Jedi binnenstapt, contact met ons opneemt via e-mail of belt voor een afspraak: wij doen er alles aan om in uw mobiliteitswensen te voorzien.

Autobedrijf Jedi, expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda

Autobedrijf Jedi informeert

Omdat de klant centraal staat bij Jedi, informeren we u graag, doormiddel van onze gratis  maandelijkse nieuwsbrief, over leuke kortingen, mooie acties en nieuws uit autoland. Daarnaast bieden we ontvangers van onze nieuwsbrief elke maand één occasion aan met extra korting, onze ‘Auto van de maand’. Wilt u elke maand deze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan en profiteer van onze acties.

De website van Autobedrijf Jedi wordt CO2 neutraal gehost.